Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 67 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 90  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Oscar Ozzie Olle och lilla Olivia- 190320

Man kan bara fråga sig... hur söta kan kattungar vara? Svaret vi har är att de allra sötaste är Ulyssas och Ambrosius kattungar. De är nu 5 veckor gamla. Ni får avgöra själva.

Olle och lilla Olivia som är tingade till Isabelle och Jonathan i Göteborg

Ozzie som är tingad till Abby och Lisbeth i Göteborg

Oscar som är tingad till Katinka och Tommy från Källö Knippla

 

Här ser ni Ozzie, så runda ögon och en riktig klimp med ljus päls som lyssnar så fint när vi småpratar

Till vänster lilla Olivia, väldigt ljus i färgen med jättekort päls till höger om henne är det hennes kompis Olle som skall flytta till samma familj. Han är helt rund hela han och sitter så roligt mitt på baken. Olivia verkar gilla att brottas, med alla eller sig själv...

till höger Ozzie igen och framför dem Oscar med de härliga benen som ofta sitter och ser så fundersam ut

Alla har verkligen väldigt små öron brett placerade. Kom på nu att jag nog är väldigt partisk. Man får vara det och även glad och sååå stolt för de här ljuvliga ungarna. Måtte veckorna gå sakta här hos oss nu. Vi har så mycket vi vill leka och busa med och nosa på och springa runt och hoppa upp på.

Oscar den III kungen av Knippla, så är det ju bara, dockepojken

Ni skall snart få se mer av dem, välkomna tillbaka/R

Ulyssa har fått 6 ungar- 180217

Ulyssa har den 13 februari fått sex fina ungar. Tre pojkar och tre flickor. Födseln gick bra.

Välkommen till världen alla små underverk. Grattis till Ulyssa och Ambrosius Jr

Efteråt har Ulyssa lite svårt att ligga kvar i bolådan hos de små, vi jobbar på att öva på det.

Nu väntar vi på att mjölken ska komma igång ordentligt.

Mer om hennes små och namn kommer snart

/R

Ulyssa högdräktig- 180210

Nu kan vi snart räkna dagarna på en hand tills Ulyssas kattungar väntas. Nu börjar hon bli trött och går inte så långt, men hoppar ändå upp på köksbänken. Hon bryr sig inte om fåglarna vid fågelbordet längre utan lägger sig och har koll på kattvännerna i köket.

Visst har hon en skön stil

Hon äter och verkar nöjd och följer med oss i huset

Detta är hennes riktiga ögonfärg, såå fin

Det finns inget som stör på middagsvilan. Astrid lägger sig först och de små kommer och lägger sig intill. Mamma Vanilla ligger på kökssoffan en bit bort. Nu sover de inte ofta ihop längre Nisse och Nicke. 10 veckor gamla idag.

Sååå gott för Astrid att få låna dem en stund ibland, hon tvättar och putsar hela ungarna sen sover de en lång stund intill varandra.

Själv har jag kokat köttsoppa på riktigt fin oxbringa som puttrat och doftat gott i eftermiddag. Och provsmakat med.

Sen har jag städat hönshuset, det är riktigt trevligt att pyssla om lilla hönsfamiljen eller kanske är det ett kollektiv. De bär sig i alla fall åt som ett gäng hippies på 70 talen, skrålar högt,, rör sig runt mig som i en knasig dans och fri kärlek åt alla. Äter massor och välter vattenskålen. Väldigt likt faktiskt. Tur att det är jag som fyller på maten så jag vet vad de får i sig.

Sen har jag en längtan till våren, så gott att börja plantera blommor igen. Får se vad det blir för nåt runt vår infartskylt i år. Jag borde köpa en snyggare kruka så ni får lite fint att titta på när ni kommer. Jag har en plan..... och ni härliga kattvänner är med i den.

God fortsättning på helgen! /Ragnhild

Snart dags för Ulyssa- 180205

Nu är det ca 10 dagar kvar innan Ulyssa kattungar beräknas födas. Hon är så otroligt vacker med sin runda mage. Ser ut att må bra och ligger och vilar mycket.

Vi skall passa upp dig på alla sätt lilla prinsessa och hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Medan Ulyssa vilar så håller småpojkarna Nisse och Nicke igång huset. Ikväll passade Jonas på att ta kort på dem medan de brottades med en ganska stor katt publik. Vi kan inte avgöra vem som vann... mamma Vanilla avbröt matchen i andra halvlek.

Ses snart/R

 

Nisse och Nicke 5 veckor- 180107

Kan inte låta bli att ge er fler bilder på våra underbara små pojkar Nisse och Nicke. Igår var de 5 veckor.

Nicke

Nisse

/R

Foto