Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

180320

Alla kattungarna är tingade till nya ägare

180217

Ulyssa och Ambrosius Jr har fått sex fina ungar, tre flickor och tre pojkar, vi har intresserade till dem. Snart kommer mer om detta.

180205

Ulyssa väntar smått och nu är det ca 10 dagar kvar till födsel. Har ni intresse för en kattunge, hör gärna av er till oss. Våra uppgifter finns här på sidan.

____________________________________________________________

Vanilla har just nu två kattpojkar

Nicke och Nisse de är tingade till

Erik i Ytterby

Sebastian i Göteborg

----------------------------------------------------------

 Är du intresserad av en kattunge i vår i någon av de kommande kullarna så hör av dig direkt till oss. Vi har en intresselista där man kan vara med. Våra uppgifter finns här på sidan. Läs även här under....

Hur det är att köpa katt hos oss kan ni läsa om längre ner på denna sidan. När ni hämtar kattungen så är den  minst 12 veckor gammal osv.

Än en gång...Är ni intresserad av en kattunge så hör gärna av er redan nu. Ni kan sätta upp er på en intresselista som vi har. Kom gärna och hälsa på. Bra att vi alla känner om det är rätt för er och för oss. Alla kattungar skall ju ha bästa möjliga liv. Och vi är mycket glada för de härliga kontakter vi har med våra köpare, mer eller mindre efter allas önskemål. Välkomna att höra av er, våra uppgifter finns här på sidan under kontakta oss.

Hälsningar Ragnhild och Jonas

Så här är det att köpa katt hos oss:
* Vaccinerad två gånger, färdig för ett år framåt
*
Besiktigad för försäljning inom en vecka kvar till leverans
*
ID märkt med chip
*
Avmaskad
*
Registrerad och med stamtavla från Sverak
*
Fullt försäkrad hos Agria 
  var och en kattunge sedan den är 6 veckor gammal 
*
Ett hemgångspaket med foder och leksaker mm
* Leverans tidigast vid 12 veckors ålder

*Vi hjälper gärna till att ordna den utrustning din katt behöver i sitt nya hem

*En sällskaplig och trevlig katt. Som är uppväxt tillsammans med oss, de andra katterna och våra vänner. De är med oss i nästan hela huset. Är vana vid hantering och mycket kel

Våra egna katter har innätade utegårdar både på altanen med tak och på gräsmattan där vi sitter med dem och myser i skuggan. Kastraterna får gå fritt ute då vi är hemma. Det är de flesta av katterna nu. Kattgården är öppen för alla katterna året runt. Vi bor i en villa i ett naturreservat med härlig frisk natur runt huset och stor tomt med rejäl gräsmatta och skogstomt.

Om ni som kattköpare behöver tillsyn för katten under sommar semester eller i övrigt på året är ni som alla våra tidigare kattköpare välkomna att få gratis kattboende hos oss vid behov. Så mycket vi kan ordna. Katterna bor då inne i huset med oss i eget rum. Om det behövs på grund av plats så vi har också vår gäststuga. Där vi även kan sova hos dem.

Är ni intresserad ring 0303-24 40 17 eller 0705- 53 32 30. Du kan också maila via ragnhild@specialcats.se eller jonas@specialcats.se 

Vi har fortfarande kontakt, mer eller mindre ofta med alla våra kattköpare sedan första kullen 1998

Vi finns för er dygnet runt , alla dagar, för frågor, råd, hjälp eller sällskap att ta kontakt med tex. veterinär

Känn er välkomna att besöka oss innan köp, och ofta under uppväxttiden, vi skall trivas med varandra för att katternas liv skall bli så bra som det är möjligt.

Välkomna önskar Ragnhild och Jonas  S*Special Cats 

  

Warning: Undefined array key "latest" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 26
Foto